Welkom op de website van Johfra Cleaning

Met meer dan 30 jaar ervaring bieden wij u een kwaliteitsvolle service aan. Met ons team zijn wij zeker niet bang nieuwe uitdagingen aan te gaan. Tevens staan wij garant voor een stipte uitvoering en een goede organisatie. Met oog voor de veiligheid van onze werknemers en derden, bieden wij u een klantenservice aan op maat naar uw wensen. Bij zowel particulieren als ondernemingen zorgen wij voor een dienstverlening, éénmalig of periodiek, die kwaliteit en vakkundigheid illustreren. Met ons team zijn wij uw partner in de schoonmaak.

Op deze website vindt u verder meer uitleg over onze diensten, vindt u een aantal referenties en kunt u foto's bekijken van Johfra Cleaning in actie. Wenst u meer informatie aan te vragen, maak dan gebruik van ons contactformulier. Om terug te keren naar deze pagina kunt u op ons logo klikken. Veel surfplezier en hou het vooral proper.

Wat doen we?

Zowel particulieren als bedrijven, winkels en andere kunnen gebruik maken van onze diensten. Onze activiteiten omhelzen 'Glaswasserij en Algemene Schoonmaak'. Dit houdt onder meer in:

 

 

© 2019 Site by WebKings | Johfra Cleaning bvba